Betingelser for accepteret fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten gælder dog ikke for planter uden potte, blomsterløg, rhizomer eller barrodsplanter. Se beskrivelsen om dette nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Hvis du ønsker at fortryde, bedes du udfylde vores standard fortrydelsesformular. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du helt eller delvist fortryder dit køb. Fragtprisen afhænger af vægt og volumen.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, bør du straks sende varen retur til os.

Fristen herfor udløber 14 dage efter, du har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb. Du har som kunde, ansvaret for varen i denne perioden og dermed også ansvaret for om varen forringes eller på anden måde ødelægges så den/det ikke er levedygtig.

Læs mere om det herunder

Ingen fortrydelsesret

Nogle planter er særlige følsomme overfor udtørring og anses derfor som varer der nemt forringes eller på anden måde ødelægges så den/det ikke er levedygtig. Det gælder f. eks. for planter uden potte, blomsterløg, rhizomer og barrodsplanter, som der derfor ikke er fortrydelsesret på.  

Varens stand, når du sender den retur

Du har i fortrydelsesperioden ansvaret for, at varen bliver behandlet korrekt, hvilket for planter vil sige, at de vandes dagligt og sikres mod udtørring, vind og vejr. Har varen været plantet/brugt eller ikke behandlet korrekt, vil varens handelsværdi være forringet, og du vil således kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Du hæfter således for en eventuel forringelse af varens værdi, såfremt returvaren ikke er egnet for gensalg.

Du må ved modtagelse af varen undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber samt evt. hvordan den fungerer. Du kan således ”prøve” varen på samme måde, som hvis du havde købt den i en fysisk butik. Det betyder dog, at du ikke må tage den i brug ved f. eks at plante den eller fjerne potten. Har planten, blomsterløget eller rhizomet været plantet eller returneres den uden potte, vil værdien være forringet, og du vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, som beskrevet ovenfor, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen,

Varen sendes til:
Blomsterhylden
Vestvej 33
9310 Vodskov

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.